სასუქი ფოლიპლუსი

სასუქი ფოლიპლუსი
სასუქი
ფოლიპლუსი
ხელს უწყობს ნაყოფის სიმწიფეს,ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესებას.
შემადგენლობა:
სულ აზოტი (N) 3.00% w/w ექვივალენტური 4.20% w/v 20 °C-ზე
შარდოვანა აზოტი (N) 3.00% w/w ექვივალენტური 4.20% w/v 20 °C-ზე
ხსნადი წყალში ფოსფორის ანჰიდრიდი (P2O5) 14.30% w/w ექვივალენტური 20.00% w/v 20 °C ტემპერატურაზე
ხსნადი წყალში კალიუმის ოქსიდი (K2O) 18.60% w/w ექვივალენტური 26.00% w/v 20 °C ტემპერატურაზე
ბორი (B) წყალში ხსნადი 0,10% w/w ექვივალენტური 0,14% w/v 20 °C ტემპერატურაზე
ხსნადი წყალში ანგანუმი (Mn) ქელირებული EDTA-ით 0.10% w/w ექვივალენტური 0.14% w/v 20 °C ტემპერატურაზე
ხსნადი წყალში მოლიბდენი (Mo) 0,01% w/w ექვივალენტური 0,014% w/v 20 °C ტემპერატურაზე
პრეპარატული ფორმა-სითხე.
ფოლიპლუსი არის მაღალი ხარისხის თხევადი სასუქი, რომელიც ხასიათდება სპეციალური ფოსფო-კალიუმის ფორმულირებით და სინერგიული ეფექტის მქონე მიკროელემენტებით. ფოლიპლუსი უზრუნველყოფს საკვები ნივთიერებების მაღალ და სწრაფ შეწოვას, როგორც ფოთლოვანი, ასევე ფესვის შეწოვის გზით, რაც ხელს უწყობს რაოდენობრივ და ხარისხობრივ წარმოებას.
ფორმულირებაში შემავალი საკვები ნივთიერებების განსაკუთრებული თანაფარდობის წყალობით, ფოლიპლუსი საშუალებას გაძლევთ გაზარდოთ ნაყოფიერი ყვავილების რაოდენობა, ზომის ერთგვაროვნება და ხილისა და კენკრის წონა, შაქარი და ხსნადი მყარი შემცველობა ხილში და სხვა სარეზერვო ორგანოებში, ფერი და ყვავილების და ხილის სიკაშკაშე. ფოლიპლუსი ხელს უწყობს პოლიფენოლების, ანტიოქსიდანტური და არომატული ნაერთების სინთეზს, რაც მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს ნედლეულის ორგანოლეპტიკურ პროფილზე.
უფრო მეტიც, ფოლიპლუს-ის სათანადო გამოყენება ხელს უწყობს ადრეულ მოსავალს, ამცირებს სიმწიფის გახანგრძლივებას, ასტიმულირებს როგორც ზრდას უფრო მჭიდრო კვანძებით, ასევე ლიგნიფიკაციის პროცესს ხეების კულტურებში.
კულტურა
| ფერტიგაცია* ლ/ჰა | ფოთლის შესხურება ** ლ/ჰა | აპლიკაცია და ინტერვალი
|
ყვავილები და დეკორატიული მცენარეები | 8 – 15 | 1.0 – 2.0 | ყოველკვირეულად ან როცა მცენარეები ზედმეტად მცენარეულობენ |
ბოსტნეული, კარტოფილი | 15 – 30 | 2.0 – 2.5 | ყვავილობამდე და მომწიფებამდე |
სანერგე | 8 | 1.0 – 1.5 | ეტიოლაციის შემთხვევაში |
ტექნიკური კულტურები,მარცვლოვნები (ხორბალი) | 15 – 30 | 2.0 – 3.0 | ყვავილობამდე და მომწიფებამდე |
ხეხილი, ვაზი,ციტრუსი,კაკლოვნები | 20 – 40 | 3.0 – 4.0 | ყვავილობამდე და მომწიფებამდე |
*გაანაწილეთ პროდუქტი 2-3‰ კონცენტრაციით **დოზები ეხება წყლის მოცულობას 10 ჰლ/ჰა |
pH-ის დიაპაზონი, რომელიც უზრუნველყოფს ქელირებული ფრაქციის კარგ სტაბილურობას, არის 4.0-7.5.
თავსებადობა: ეს პროდუქტი თავსებადია უმეტეს პესტიციდებთან, რომლებიც ჩვეულებრივ გამოიყენება სოფლის მეურნეობაში, გარდა ტუტე მასალებისა, მინერალური ზეთებისა და კალციუმის და თუთიის შემცველი პროდუქტებისა. მგრძნობიარე კულტურებისთვის ან ჯიშებისთვის, ვრცელი განაცხადების გაკეთებამდე გააკეთეთ წინასწარი ტესტი რამდენიმე მცენარეზე.